Service på Kirjais

Trots att Kirjais är en liten by, hittar du ett stort utbud. Här hittar du en bybutik och en gästhamn – Kirjais Bybutik och marina,  en sommarrestaurang – Glöd, ett växthus som drivs av Robert och Pia Andrén samt övernattningsmöjligheter – Kirjais Natur Inn & Villas.

Kirjais Bybutik & Marina

Bybutik

Butiken erbjuder ett täckande bybutik sortiment med lite extra godsaker. I en sommarbutik hittar man godsaker inför semestern för barn och vuxna; glass sortiment njuts av alla, dryckes sortiment för vuxna. En stor del av grönsaker är lokala produkter. Hamnen byggdes under tid i byn runt butiken, nya entreprenörer har investerat i hamn och butiken med nya brygga och servicebyggnad. Det finns 25 bojplatser i hamnen.

 (02) 465 51 63 / (050) 338 70 34 |  kirjaisbbm@gmail.com  |  kirjaismarina.fifacebook

Restaurang GlödRestaurang Glöd

Glöd är en sommarrestaurang belägen mitt i Kirjais by, här njuter ni av god mat med en vacker utsikt över byviken och i skuggan under körsbärsträden. Till Glöd kommer du lätt såväl med båt som med bil.

 (045) 670 78 00  |  tom@matglad.fi | facebook

Kirjais Nature Inn & VillasNatur Inn & Villas

Nature Inn & Villas

Vi planerar gärna olika paket för bemärkelsedagar, firmafester,
bröllopsfester, konferenser och seminarier, allt efter kundens behov. Eftersom alla grupper har olika behov av service och utrymmen förhandlar vi därför skilt för varje evenemang så att vi kan bygga upp en lämplig helhet.

 (045) 698 7477  |  camilla@kirjaisnatureinn.com  |  kirjaisnatureinn.com

Växthuset i Kirjais

Växthuset i Kirjais

I växthuset på Kirjais kan du hitta en mängd olika sommarblommor.

Ta dej gärna en titt, för mitt bland alla blommor kan du bland annat  hitta jordgubbsplantor, tomatplantor och gräslök.

Robert och Pia Andrén |  (040) 583 57 19