Palvelut Kirjaisissa

Vaikka Kirjainen on pieni kylä, löydät sieltä laajan valikoiman. Täältä löydät kyläkaupan ja vierassatama - Kirjais Bybutik & Marina,  kesäravintolan – Glöd, Robert och Pia Andrénin kasvihuoneen sekä yöpymismahdollisuuksia – Kirjais Natur Inn & Villas.

Kirjais Bybutik & Marina

Bybutik

Kirjaisten Kyläkaupassa on hyvän perusvalikoiman lisäksi paikallisia tuotteita. Liha- ja vihannestiskeiltämme löydät paikallisten tuottajien fileet ja tomaatit. Erikoisoluet ja paraislaisten pienpanimoiden siiderit ja muut juomat ovat asiakkaidemme suosiossa. Satama on aikojen kuluessa rakentunut kylään kaupan ympärille. Uudet yrittäjät ovat panostaneet satamaan ja kauppaan rakentamalla uuden laiturin ja huoltorakennuksen. Satamassa on noin 25 poijupaikkaa. 

 (02) 465 51 63  |  kirjaisbbm@gmail.com  |  kirjaismarina.fifacebook

Ravintola GlödRestaurang Glöd

Restaurant Glöd

Glöd on keskellä Kirjaisten kylää sijaitseva kesäravintola, jossa voi nauttia hyvästä ruoasta kauniilla näkymillä kylänlahdelle ja varjossa kirsikkapuiden alla. Glödiin pääsee helposti niin veneellä kuin autollakin.

 (045) 670 78 00  |  tom@matglad.fi | facebook

Kirjais Nature Inn & VillasNatur Inn & Villas

Nature Inn & Villas

Suunnittelemme mielellämme erilaisia ​​paketteja merkkipäiville ja yritysjuhlille. Järjestämme hääjuhlat, konferenssit ja seminaarit asiakkaan tarpeiden mukaan. Koska kaikilla ryhmillä on erilaiset palvelu- ja tilatarpeet, suunnittelemme jokaisen tapahtuman erikseen, jotta voimme rakentaa sopivan kokonaisuuden.

 (045) 698 7477  |  camilla@kirjaisnatureinn.com  |  kirjaisnatureinn.com

Kirjaisten Kasvihuone

Växthuset i Kirjais

Kirjaisten kasvihuoneesta löytyy erilaisia ​​kesäkukkia.

Kannattaa tulla rohkeasti katsomaan, sillä kukkien keskeltä löytyy myös mansikan ja tomaatin taimia ja ruohosipulia.

Robert och Pia Andrén |  (040) 583 57 19