Palvelut Kirjaisissa

Vaikka Kirjainen on pieni kylä, löydät sieltä laajan valikoiman. Täältä löydät kyläkaupan ja vierassatama - Kirjais Bybutik & Marina,  kesäravintolan – Glöd, Robert och Pia Andrénin kasvihuoneen sekä yöpymismahdollisuuksia – Kirjais Natur Inn & Villas.

Kirjais Bybutik & Marina

Bybutik

Kirjaisten Kyläkaupassa on hyvän perusvalikoiman lisäksi paikallisia tuotteita. Liha- ja vihannestiskeiltämme löydät paikallisten tuottajien fileet ja tomaatit. Erikoisoluet ja paraislaisten pienpanimoiden siiderit ja muut juomat ovat asiakkaidemme suosiossa. Satama on aikojen kuluessa rakentunut kylään kaupan ympärille. Uudet yrittäjät ovat panostaneet satamaan ja kauppaan rakentamalla uuden laiturin ja huoltorakennuksen. Satamassa on noin 25 poijupaikkaa. 

 050 3387034 |  kirjaisbbm@gmail.com  |  kirjaismarina.fifacebook

Ravintola Bystrand

Restaurant Glöd

Ravintola on vaihtanut omistajaa ja ottanut käyttöön ravintolan vanhan nimen, Bystrand. Ravintola on kesällä auki joka päivä.

 040 4116120

RestaurangBystrand

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjaisten Kasvihuone

Kirjaisten kasvihuoneesta löytyy erilaisia ​​kesäkukkia.

Avoinna ti ja to 17-19, pe 15-19 ja la 11-14. Juhannuksen jälkeen avoinna sopimuksen mukaan.
Sarviksvägen 2, Kirjais.

Kannattaa tulla rohkeasti katsomaan, sillä kukkien keskeltä löytyy myös mansikan ja tomaatin taimia ja ruohosipulia.

Robert och Pia Andrén |  (040) 583 57 19

Västeräng- Glamping with seasalt!

Tervetuloa yöpymään suuressa kalustetussa kanvasteltassa Ytterholmilla, Turunmaan saariston sydämessä.

Västeräng on pieni saaristolaistila erilaisine eläimineen; täältä löydät lampaita, vuohia, kanoja, kaniineja ja marsun. Kesällä 2023 avaamme myös Glamping-majoituksen! Kaikissa Clamping-teltoissa on tuplasänky, aurinkotuolit omalla terassilla, ja hyvällä tuurilla lampaat tulevat tervehtimään teltalle. Ytterholm on saari ilman tietä, jätä auto ilmaiseen parkkiin Kirjaisten saarelle, ja kävele kävelysillan ylitse Ytterholmiin. Tunne stressin haihtuvan kun kävelet sillan ylitse, äläkä anna minkään häiritä Omaa aikaasi. Käytä päivä huolehtimalla itsestäsi, ota aurinkoa lämpimillä rantakallioilla, kokeile Sup-lautaa tai Trampvenettä. Voit ottaa mukaasi oman ruokasi, säilyttää ja valmistaa sen rantatalon keittiössä. Jos et halua laittaa ruokaa itse, voit vuokrata pyörän ja polkea Kirjaisten kylälle ravintolaan. Illaksi voit vuokrata yksityisen saunavuoro ja uida laiturilta, tai ehkäpä haluat istua rauhassa ja onkia ahvenia.

vasterang.fi  vasterang_glamping